Gå till innehåll

Izzie <3 dummies

tränade alldeles för mycket igår, måste komma ihåg att ställa klockan så det inte blir sådana här maratonpass. i början av träningen gick det bra, men sen blev det bara skit. för att inte gräva djupare i det kan jag helt enkelt säga att detta är en sån träning som jag tänker göra allt för att glömma. idag var jag och hundarna iväg på en liten runda, sen tänkte jag att jag måste göra köra lite träning (allt för att glömma gårdagen). la upp det helt annorlunda, hade först tänkt köra uppletande men det blev dummiesträningen istället.

Izzie rotade i vanlig ordning i träningsryggsäcken efter en leksak som hon gillade, som vanligt fanns det många alternativ att välja på. hon är så söt där när hon står med huvud djupt ner i ryggsäcken. hon tog upp lite favoriter och verkade vara nöjd. ännu nöjdare blev hon när hon såg att jag "trollade fram" (läs: plockade upp från ett annat fack) en dummy, då blev hon själaglad; hoppade och studsade efter denna. då jag var själv så fick jag även agera (urusel) kastare. dummyn flög upp, fastnade tack och lov inte någonstans, och damp sen ned. tillbaks till Izzie och skickade henne. hon for ut som en kanonkula och plockade upp den med ett snabbt gripande, full fart hem och avlämnade den fint i fotposition. jag blev så himla glad att gårdagen inte alls satt i. glädjen hos både mig och Izzie visste inga gränser. tror vi busade med dummysen i minst fem minuter. sen blev det två skick till. därefter avslutades träning, försökte vara förståndig och sluta i tid. vi båda var glada, nöjda och lyckliga, så himla skönt.

Izzie med sin älskade dummies
Izzie med sin älskade dummy

8 reaktioner på ”Izzie <3 dummies

 1. Linda

  Finaste Izz!!!!
  Jag skulle allt gärna se dina fantastiska kast- de får mig alltid på så bra humör 😉

  1. Linda

   Hej!
   Jo, det var ett tag sen. Ska kolla vad som har hänt Casey, låter inte bra med en massa skador. Hoppas att han blir bra snart 🙂

Kommentarer inaktiverade.