Gå till innehåll

kramdjur

tydligen så har vi enligt Izzie inte överhuvudtaget tillräckligt med kramdjur hemma. alldeles för få. detta yttrades sig i att när vi var ute på eftermiddagspromenaden idag låg ett litet kramdjur på en sten. Izzie hittade denna så klart, som en magnet skulle man snarare kunna säga drogs hon till detta kramdjur. jag i min enfald trodde hon skulle låta gosedjuret ligga kvar på sten. icke, sa Nicke... rätt snabbt upptäckte jag på Izzies stolta gång att hon hade gjort ett fynd, alldeles själv. mycket riktigt i munnen låg det fiiiina gosedjuret. med mutor i form av godis så gick hon med på att lämna kvar detta fiiiina gosedjur kvar på stenen... man kan nog inte ha för många gosedjur, om du frågar Izzie

Izzie (med snyggetofs) och det fiiiina gosedjuret
Izzie (med snyggetofs) och det fiiiina gosedjuret

4 reaktioner på ”kramdjur

 1. Carina

  Söta och duktiga Izzie! Inte kan man låta en stackars nalle ligga kvar på en sten ute i denna kylan!!!
  Men... det bådar ju gott för framtiden... ler... tösen över ju säkert!!!

  1. Linda

   ja, det var av ren omtanke som hon inte kunde låta denna lilla nallebjörn ligga ensam på en sten... hihi... visst bådar det gott 🙂

 2. Linda

  Så klart att det är moderskänslor över den övergivna nallen, inte ska väl den sån fin en ligga ute och frysa 😀

Kommentarer inaktiverade.