Gå till innehåll

vår!

Nu äntligen känns det som våren har kommit. Idag var det alldeles strålande vårvärder då solen visade upp sig från sin bästa sida. För ovanlighetens skull hade vi ingen måndagsträning med Linda idag så vi unnade oss en liten sovmorgon. Sen har jag arbetat med div saker, mest JavaScript men även försökt översätta mina statistikinlägg till engelska då jag har fått lite frågor om dem och vad som stod där.

Det blev det en härlig lunchpromenad i det ljuvliga vädret. Hittade nya spännande vägar att gå på, som ska utforskas ytterligare. En tanke som slog mig under denna promenad var att hur snabbt jag ändå kan komma ut på landet, trots att jag bor mitt i stan. Det gillas! Under eftermiddagen fick hundarna vara på uteplatsen och Penny fick jag tjata in, hon ville bara vara ute. Söta lilla Penny!

Izzie på långpromenad, långt bak kan man skymta stan.
Izzie på långpromenad, långt bak kan man skymta stan.
2014-02-10-14.53
Penny ville inte komma in från uteplatsen