Gå till innehåll

Träningstisdag

image
Penny och Izzie med varsin bit kaninskin

Idag tog jag och Izzie för första gången vårt första träningspass med ett mer medvetet fokus mot eliten. Jag hade en hel del planer på vad som skulle göras,  men den planen fick revideras allt eftersom. Lite fot började vi med, fin attityd där. Sittande under marsch gick med ok, lade lite fokus på snabb reaktion. Sen inkallning med ställande. Med mig idag hade jag ett kaninskin, de vanliga träningssakerna låg i bilen långt bort. Detta skin tyckte Izzie var helfestligt! Rätt snabbt blev detta skin delat i bitar,  inte bara en gång utan flera! Efter detta blev det rutträning. Körde lite störning på detta genom att lägga kaninskinnet inte långt iftån hennes bana till rutan. Mycket svårt i början tyckte Izzie, men till slut gick det att springa förbi skinnet mot rutan i full fart! Så härligt att se när en övning ger så fint resultat.
Vi tränade även konskick. Hade en, löjlig enligt frk I, tanke att Izzie skulle lära sig detta med tasstarget. Icke, sa Nicke. Izzie tog den som en leksak... Nåja, roligt hade hon och jag med! Ändrade avstånd och flyttade konen efter varje skick. Fick känslan att hon började greppa att hon skulle mot oonen, får fortsätta med detta mer.
Eftee allt detta var Izzie trött och vi avslutade träningen.

Körde även lite rally med Penny. Jisses vad hon går! Frågan är om hon har gått så här fint någonsin? Härlig känsla här med.

Sammanfattningsvis kan man säga det var ett bra pass som gick alldeles för snabbt!

1 reaktion på ”Träningstisdag

Kommentarer inaktiverade.