Gå till innehåll

skoj

lite skoj var det att läsa Kristinas blogg häromdagen, där hade hon skrivit så fint om Izzi. Tack! <3

även på facebook har vi fått massor av gratulationer, över 230 "likes" och nästan 100 kommentarer. hur tackar man för detta? det är så klart himla uppmuntrande och glädjande, men jag kunde faktiskt inte i min vildaste fantasi tro att så många tog sig tid för att läsa min text och kolla på min bild. Allt jag kan säga är mitt ödmjukaste TACK!

 

Izzie får konträning :)
Izzie får konträning 🙂

lite träning blev det idag med, vi fortsatte att nöta rutan och kon. jag har börjat fundera lite på om jag ska ta upp rundaövningen, den övning där hundarna lär sig springa runt saker. tror den kan hjälpa till vid koninlärningen. vi får väl se. Penny fick, mot sin vilja, vila. vila och vila var det kanske inte, då hon sprang med Izzie överallt... galna lilla hund som är så godisgalen! en sak som jag la märke till idag är att jag måste ha bättre koll på träningstiden, ligger ständigt på gränsen att träna för mycket - inte bra. blir nog till att gå tillbaks till Berit (Sjöbergs) riktlinjer och träna 9 min-pass, det blir så mycket mer effektivare både för mig och Izzie/Penny.

läste detta om positiv inlärning och dess effekter i vardagen, intressant men inte jätteförvånande.

 

1 reaktion på ”skoj

Kommentarer inaktiverade.