Gå till innehåll

Rehabdag

Idag kom bästa Anna hit på besök, det var nu dags att få en genomgång av hundarna. Innan dess hade vi gått en runda som var betydligt längre än vad Penny har gått på nästan över ett år. Visst hon var trött och hon gick en aning orent. Tror dock det mest beror på att hon inte är tränad för de längre sträckorna, vilket gör att jag emellanåt tar lite längre sträckor på henne mot att hon den närmsta tiden därefter får vila.

Anna började med Penny. Penny var i bra form, inte i sin livs form, men Anna märkte att hon blir allt starkare i kroppen och att hon hade lagt på sig mer muskler där bak och i ryggen. Min erfarenhet säger att det tar mer tid, och kraft, att lägga muskler fram, så mer bakbensmuskler och starkare rygg är definitivt ett steg i rätt riktning. Penny behövde lite mer behandling på sin högra sida, men så avlastar hon mer på denna sida. Anna kollade även igenom henne då hon stod upp och hon är betydligt rakare nu i kroppen än vad hon var för ett halvår sen.
Summa summarum, det känns definitivt som vi går i rätt riktning här och jag hoppas innerligt att det fortsätter så. Det är så härligt att kunna få se vår "gamla" Penny.

Izzie fick också lite massage. Enligt Izzie var det alldeles för mycket fokus på Penny och alldeles för lite på den stora megastjärnan, dvs Izzie. Hon la sig mycket nöjd hos Anna och såg framemot att få all uppmärksamhet! Anna hittade bara någon mindre muskelknuta och tyckte Izzie var i finfin form. Izzie däremot tyckte att hon fick alldeles för lite massage/uppmärksamhet, i vanlig ordning!

2013-08-01-19.53
Penny får massage
2013-07-29-16.08
Anna kollar noggrannt hur jämna de här i skelettet
Izzie-massage
Anna ger Izzie lite laser