Gå till innehåll

Talangtruppsdag

För snart en vecka sen var Izzie och jag återigen på en träff med talangtruppen. Riktigt trevligt att få träffa gänget igen! Vi delades in två och två och körde elitmomenten (eller de motsvarande moment för den klass man befann sig i). Då vi var ett udda antal hoppade min träningskompis Sven in, han och jag fick träna ihop och det var skoj eftersom det var ett tag sen sist det hände. Jag hade sedan tidigare bestämt mig för att kolla in hur Izzie kändes då varken hon eller jag är riktigt tränade överhuvudtaget. Med tanke på förutsättningarna tyckte jag Izzie höll ihop väldigt bra. Fint tempo och en underbar attityd. Vi har fått backa lite på ett par moment, men fattas bara då hon har varit utan träning i ett par månaders tid.

Efter lunch gjorde jag bara ett par gruppmoment med henne då hon kändes trött, så var även jag. Passade då på att ta ut Penny lite, till hennes stora glädje. Körde en apporteringsdirigering och hon gjorde allt tekniskt rätt, ett bättre tempo kunde önskas - men vad kan man begära av en tolvårig pensionär?

Lilla Lilly var med också. Undrade lite hur hon skulle reagera då hon för första gången var på ett nytt ställe och alldeles själv, lät de stora hundarna sitta kvar i bilen. Nemas problemas, hälsade Lilly! En kavat liten valp, så himla glad för henne 🙂 Dock däckade hon fullständigt av alla nya intryck lagom tills det var dags för lunch. Så mycket nytt, så himla nyttigt för henne.

Izzie och jag tränar fritt följ
Izzie och jag tränar fritt följ
Izzie och jag tränar fritt följ
Izzie och jag tränar fritt följ
Rutträning
Rutträning
Sven och jag diskuterar lite
Sven och jag diskuterar lite
ligg i grupp
ligg i grupp
sitt i grupp
sitt i grupp