Gå till innehåll

rallyträning

Idag var första dagen på väldigt länge som träningen enbart bestod av rally. Det är skoj att kunna variera träningen lite och rally är en bra variation till lydnaden. Får snart ta upp uppletandeträningen med. Sven hade letat upp en gammal bana från SM 2012, då det gick av stapeln i Tånga-Hed.

Vi som är så ringrostiga var det en del klurigheter att bita i denna bana, det är nästan ett år sen vi tävlade rally. För ovanlighetens skull började jag träningen med Penny, vet i sjutton vilken som var mest chockad - Penny eller Izzie. Det tog lite tid att värma upp Penny, som inte har tränat ordentligt alls på evigheters evigheter och undrade vad som hände. Efter en stund var hon på gång och ville bara träna mer och mer. Kan inte ens minnas när hennes senaste "riktiga" träningspass var.

Snälla Lisa varvade filmning och fotografering då jag gick med Penny. Blev jätteglad när jag såg filmerna och bilderna i efterhand, fina minnen!

Här är delar av Pennys bana:

Penny och jag vid sidosteg åt höger
Penny och jag vid sidosteg åt höger
Penny gör en inåtsnurr
Penny gör en inåtsnurr

När Penny hade fått gå sin bana var Izzie i upplösningstillstånd, hon (Izabella Jönsson) hade hamnat i andra hand träningsmässigt. Det har inte hänt på ett bra tag... Izzie var laddad till max, mer än vanligt. I vanliga fall tycker jag hon är som ett dynamitpaket, nu vet jag inte riktigt vad jag ska likna henne vid när jag försökte lotsa henne runt banan. Hon var visserligen vid min sida, men det kändes som hon flög fram. Det ser ju väldigt samlat ut när man tittar på bilderna, men det kändes allt annat än samlat. Sven tog lite bilder på oss.

izzie-frestelse-DSC_1069
Izzie vid frestelsen
Izzie vid hoppet
Izzie vid hoppet
Izzie - vänster spiral
Izzie - vänster spiral

TACK LISA, SVEN & BENGT-ÅKE för en trevlig träningsdag!!