Gå till innehåll

ljuvliga valpar

Igår var jag och hundarna och hälsade på Anneli. Hennes Yazzå har fem stycken ljuvliga valpar, fyra hanar och en tik. Lilly har jag tyckt varit en liten skit, jämfört med mina vuxna, men nu när jag såg dem mot dessa sex veckors valpar så ser även jag att hon har vuxit en hel del. Hon såg ju ut som en jätte, de växer ju mycket i dessa åldrar.

Det var så underbart att få gosa med dessa valpar, känna på deras tjocka öron (öronen är annorlunda på valpar än vuxna) och sniffa på dem. Hade jag inte haft Lilly, hade jag försökt smuggla med någon hem.

Är du sugen på en beardisvalp så kontakta Anneli gärna, hon har två otingade hanar kvar.
http://highjack.se/wordpress/

valp 2
Ludwig
DSC_1075
Otto
Dessa underbara valptassar!!
Dessa underbara valptassar!!
Två valpar sover gott tillsammans!
Två valpar sover gott tillsammans!
Lilly och två valpar försöker få igång henne att leka
Otto och Walther försöker få Lilly att leka med dem
Anneli hade många roliga saker för valparna, önskar jag hade sådana med till Lilly och hennes syskon
Anneli hade många roliga saker för valparna, önskar jag hade sådana med till Lilly och hennes syskon
valp 3 (tror det är samma som valp 2)
Wanda-Maja

Lilly fick även träffa hennes pappa Yikes för första gången, hon var såååå glad över att få träffa honom. Kan inte riktigt påstå att Yikes var lika glad som Lilly, utan tyckte Izzie var trevligare att snacka med. Vi lyckades till och med få med en familjebild på dem, fattar fortfarande inte hur vi fick Lilly att sitta still....

Lilly med mamma Izzie och pappa Yikes