Gå till innehåll

ännu en härlig dag

Denna sommar har varit många härliga dagar där jag har träffat många gamla vänner, som jag tack och lov har fått tillbaks kontakten med. En av dessa är min kompis Lina från hundungdomstiden. Vi träffades förra veckan för första gången på fem eller sex år kom vi fram till, idag var det dags igen. Lina med familj bor helt fantastiskt utanför Hästveda i ett härligt rött hus med vita knutar. I detta hus finns även border terriern Gun som är en go hund och i stallet/hagarna finns sju hästar/ponnier plus ett antal katter och ett marsvin. Inga grannar så långt ögat når. Ja, ni som känner mig förstår att jag verkligen gillar detta ställe!

De fyras gäng
De fyras gäng
På promenad
På promenad

Känner mig riktigt bortskämd idag med att bli bjuden på god lunch, god fika två gånger om och dessutom har Lilly hittat en ny fin kompis i Gun. Jag hoppas bara att Izzie inte skrämde katterna för mycket och de olyckor som Lilly gjorde i rena glädjeyran (då är det väldigt svårt för Lilly att kontrollera sig, annars är hon så gott som rumsren) drar ned vårat helhetsintryck allt för mycket. Penny var väl den som skötte sig bäst, duktiga Penny!

Penny och Gun
Penny och Gun

Kvällen avslutades med att jag följde med på hoppträning. Tänkte det kunde vara kul för mig att se av nostalgiskäl, men också bra miljöträning för Lillys del.

Hästskit var betydligt mer intressant än hästarna
Hästskit var betydligt mer intressant än hästarna, här vid värmningen
Vi satte oss utanför hoppbanan och kikade på hästarna.
Vi satte oss utanför hoppbanan och kikade på hästarna när träningen väl kom igång

Denna dag kommer definitivt hamna i bra dagar-lådan, så tacksam över alla fina dagar och vänner som jag har! Tack för att ni finns!