Gå till innehåll

rallyträning och tältuppsättning

Idag var det åter dags för rallyträning. Hittade en banan från en mästarklass för en domare som jag inte alls kände alls, både Lisa och jag gick den. Som vanligt tycker jag det ser finfint ut när Lisa och Spice går, det flyter på så fint. Första rundan på denna bana med Izzie var nog en av de bästa rundorna Izzie har gått på någon rallybana. Rundan därefter tror jag att jag inte nämner lika mycket 😉 tror det beror på att jag var nog lite för nöjd med rundan innan, låter iaf bra att skylla på det...
Fick lite braiga tips av Lisa, tack Lisa!

Efteråt körde Lisa lite "dubbelrally" med dem båda, såg riktigt fint ut! Vi använder olika kommandon för snurrarna, ifall vad ni som undrar vad som händer där.

När vi hade tränat klart körde jag in och hämtade ett tält, som jag köpte för någon dag sen. Alla har sagt hur lätt det var att sätta upp detta tält, vi lyckades på första försöket och det tog inte jättelång tid. Får träna ett par gånger till tills det är dags att använda det. Tror även att jag måste leta upp den gamla gummihammare för att slå ned pinnarna, som stoppar tältet från att blåsa bort. (minns inte namnet på dem just nu).

Tältet med Tam, Spice, Sandra, Lilly, Penny och Izzie
Tältet med Tam, Spice, Sandra, Lilly, Penny och Izzie

2 reaktioner på ”rallyträning och tältuppsättning

    1. Linda

      Är det så enkelt? 😉
      Tältpinne var för mig det som höll upp tältet, bra att veta det kan betyda flera saker. Nu har jag lärt mig något nytt idag 🙂

Kommentarer inaktiverade.