Gå till innehåll

Nytt projekt

Nu i höst påbörjades ett nytt projekt - en hundhall!

Jag har under många år drömt om att ha en hundhall för att ha kurser och träna själv. Det har varit mycket att stå i det ska jag inte förneka, men det har varit oerhört lärorikt och roligt.

Att så många människor från byn skulle ställa upp och hjälpa mig, det är nog det som har värmt mitt hjärta mest. Vet inte hur jag ska uttrycka min tacksamhet. Det finns nämligen inga ord som kan visa hur oerhört glad och tacksam som jag känner mig. TACK!!!  

Än är inte allt klart, men allt går med stora steg mot målet att allt ska vara klart till invigningen om en vecka. Idag blev äntligen bokningssystemet klart och tillika hemsidan, besöka gärna den! https://lindashunderi.se/

1 reaktion på ”Nytt projekt

  1. Inger Borg

    Vilket gigantiskt projekt och tänk att det ändå har gått så fort! Fantastiskt jobbat, så härligt att så många har varit engagerade och hjälpt till.
    Ser fram emot att komma och träna i nya fina hallen.
    Stort Grattis och Lycka till

Kommentarer inaktiverade.