Gå till innehåll

Friskvård/rehab

sen Millie fick denna olyckliga krock med ett däck på en agilitytävling har jag fått lära mig mycket om rehab/friskvård. det har varit bra att få lära sig en hel del. det hade givetvis varit trevligare om det hade varit andra omständigheter än en fruktansvärd olycka som gjorde att man började uppsöka rehab. vi har provat mängder med olika saker och ställe att gå till. ett tag åkte vi elva mil enkel resa för att gå i ett vattenlöpband varannan vecka. helt galet när man tänker efter, men vad gör man inte för sina kära vänner.  den eminenta Anna som behandlar våra hundar regelbunden behandling.

Millie får behandling
Millie får behandling

Millie är med tanke på sina skador från agilitytävling och följdskador som har kommit efter det den som behandlas mest. en gång i veckan får Millie laserbehandling och sen lite massage på det. detta brukar göra underverk på henne. Penny och Izzie gås regelbundet igenom för att stoppa ev början till skador och behövs det någon extra behandling för de har tex stukat sig, får de givetvis det. jag är av uppfattningen att det är bättre att förebygga, än behandla när det blir skador.

 

Izzie gås igenom av Anna
Izzie gås igenom av Anna
Millie får laserbehandling
Millie får laserbehandling

 

någon gång per år besöker vi även en kiropraktor som kollar igenom dem. jag tycker det är ett bra massage/laser och kiropraktik kompletterar varandra väldigt bra.

Izzie vaktar lasern!
Izzie vaktar lasern!

2 reaktioner på ”Friskvård/rehab

Kommentarer inaktiverade.