Gå till innehåll

2 reaktioner på ”Äntligen

 1. Anna

  Hej där! Aww så söta dina hundar är. Jag har en svart schäfer och en rottweiler, vid namn Dina & Scilla. Vem av dina hundar har lättast att lära sig nya moment? Är ni mycket ute och tävlar? Jag börjar följa din blogg nu 🙂

  Bästa hälsningar
  Anna med mina fyrbenta vänner

  1. Linda

   Hej Anna!

   Så roligt att du har hittat hit! Hoppas att du kommer att trivas här 🙂 Tycker mina hundar har lärt sig olika saker olika snabbt plus att jag har ändrat hur jag lär in saker, man lär ju sig nya saker hela tiden. Den hunden som har den mesta ordförståelsen är Penny och nog den som hittills har haft mest uthållighet. Izzie är mer en sprinter medan Penny är mer som en maratonlöpare. Millie har varit den mest reaktionssnabba hunden som jag har, hon har påminnt i mycket om en border collie när vi tränade ihop.

   Förra året tävlade jag och Penny rally nästan varje helg, det blev galet mycket. I år har jag tror inte det blir lika många tävlingar som förra året, men det kommer nog bli en del rallytävlingar. Vad det gäller lydnadstävlingar vet jag inte hur många det blir, just nu försöker jag träna in treans moment och det tar sin tid.

   Hoppas att du och hundarna har haft en riktig trevlig helg!

   Hälsningar,
   Linda med hundar

Kommentarer inaktiverade.