Gå till innehåll

leksaker

som inte hundarna, läs Izzie, har tillräckligt med leksaker. bilen behövde rastas och det blev en tur till Malmö, närmare bestämt Ikea. då det står helt enkelt lite för mycket på schemat så kom jag dit lite sent, halv åtta. till saken hör är att de stänger klockan åtta.... så redan i entrén hörde jag högtalarna säga att de närmade stängningsdags. någon minut i åtta lämnade jag byggnaden, effektiv shopping! jag åkte dit främst för att shoppa lite nya skålar för att träna dirigering, ett par knallgula hittades för en billig peng. på barnavdelningen hittade jag världens sötaste kanin som ett kramdjur. den bara måste ju Izzie har, eller hur? 😉 Izzie var inte nödbedd utan var mycket stolt och glad över detta gosedjur... tur man har en tacksam hund att ge presenter till!

Izzie med sin fina kanin!
Izzie med sin fina kanin!