Gå till innehåll

Härlig helg

image
Izzie på berget

Njuter av en härlig helg som hittills har innehållet bra träning med både Izzie och Penny, trevligt besök på ett vallningsläger (ska se om jag kan lägga ut mina mindra bra mobilbilder från detta senare i veckan) och härliga skogspromenader!

på vallningslägret
På vallningslägret

Det har kommit en hel del frågor om valpplanerna, tror det har att göra med den annons som jag och Kristina hade i sista numret av Skocken. Har bestämt mig för att göra ett försök.  Tror nämligen att jag ångrar mig om jag inte försöker behålla Millielinjen. Sen är jag så klart orolig för att något ska gå fel. Izzie är ju först och främst en underbar familjemedlem och en minst lika underbar kompis i alla lägen.
Min förhoppning är att valpsidan ska uppdateras under dagen, eller åtminstone i början av nästa vecka.

2 reaktioner på ”Härlig helg

Kommentarer inaktiverade.