Gå till innehåll

pälsvård och oväntat besök

Nyborstade tjejer!
Nyborstade tjejer!

i lördags fick Izzie sig ett bad och medföljande borstning. idag var det Pennys tur. hade egentligen tänkt ta dem i omvänd ordning, men i och med att det var lovat fint och varmt väder i söndags då vi skulle tävla rally så tänkte jag det var bäst att bada Izzie först. har fått för mig att efter ett bad så blir de lite "svalare".

jag verkligen njuter av denna årstid vi har just nu varmt och ljust länge om kvällarna! det var så underbart att sitta ute på (den gula) gräsmattan och bara borsta hund i lugn och ro. i och med att det är fotbolls-vm just nu antar jag att det är lite mindre aktivitet utomhus just nu... hihi...

överbliven päls & dagens "verktyg"
överbliven päls & dagens "verktyg"

under tiden jag borstade Penny så hörde jag något lite märkligt ljud, men såg inget så jag fortsatte att borsta. Izzie som låg vid sidan av mig och Penny markerade inget heller. när jag var klar såg jag en liten igelkott som som var under ena trädgårdsbordet. den var inte särskilt intresserad av att bli fotograferad utan fräste på mig. försökte ge den lite hundgodis, men den var inte så intresserad av det. kanske den snarare tog det som en förolämpning då den lämnade tomten efter jag hade erbjudit den lite lammsnittar...

vår oväntade gäst
vårt oväntade besök

 

1 reaktion på ”pälsvård och oväntat besök

Kommentarer inaktiverade.