Gå till innehåll

städdag

idag har det varit värsta städdagen. då det på sistone var mer än lovligt stressigt så har allt vad damning, torka golv mm hamnat på efterkälken. efter morgonpromenaden så blev det värsta, och oplanerade, städrycket. det dammtorkades, väggarna rengjordes (hur praktiskt är det egentligen att bo i ett tämligen vitt hem?), lister rengjordes likaså dörrkarmar. det hela avslutades med att golven även moppades och tvätten tvättades. känns rätt skönt att ha ett någorlunda rent hem, för det har redan dragits in lite gräs mm.

efter det stora dammtorkningen så drog vi ut på en promenad, annars hade vi säkert dött av dammförgiftning... haha... här är lite bilder från dagens promenad. jag bara älskar det röda som är på ängarna nu!

Gott om humlor var det!
Gott om humlor var det!
Penny
Penny
Penny
Penny
Izzie
Izzie
Härliga vyer!
Härliga vyer!
Izzie
Izzie
Izzie
Izzie
Izzie
Izzie
Penny!
Penny!
Härliga blommor
Härliga blommor
Penny
Penny
På väg tillbaks till bilen
På väg
En blomma bland ängsblommorna
En blomma bland ängsblommorna
Penny & Izzie
Penny & Izzie
Izzie
Izzie
Izzie
Izzie
Izzie
Izzie
Penny vet hur man njuter av livet!
Penny vet hur man njuter av livet!
Penny
Penny

2 reaktioner på ”städdag

Kommentarer inaktiverade.