Gå till innehåll

aktiv dag

idag var det först lite träning i Malmö, rätt härligt vy med Öresundsbron att träna i. i och med att jag inte riktigt har den tiden som jag skulle önska för att träna så mycket som jag vill, det är svårt med ett heltidsjobb, så har jag nu börjat dela upp passen i mindre pass. kör ca 15 min träning och sen har vi tränat klart. det blir betydligt intensivare då, märks både på mig och Izzie.

i förmiddags låg fokus på att träna konen, de olika skiftena i  zätat, vittringen (tränar där på att hålla pinnen en kort tid) samt hopp-apport med metallen. jag tror att jag har blivit lite petigare nu när vi ska ut i elit, både på gott och ont. jag kom på mig själv att inte känna mig riktigt nöjd, fast Izzie gick fint. måste lägga fokus på att även fokusera på det bra.

på kvällsrundan beslöt jag mig för att lägga in ett litet pass till. fast då mest bara lek. jag ställde upp och Izzie satte sig fot. gick en halvmeter. sen hade vi full fest i nog tio minuter då vi kampade om en snörboll, kastade den och kampade igen. riktigt roligt tyckte Izzie! ska mer periodiskt lägga in regelrätta lekpass, för det viktigaste är ju att vi har roligt tillsammans!

Penny kändes lite trött så hon fick helt enkelt vila från träningen. hon är ännu inte i den kondition som hon var innan sin senskada, sakta men säkert utökar vi rundorna på promenaderna.

Fin träningsplats och härliga träningskompisar
Fin träningsplats och härliga träningskompisar
Izzie
Izzie
Penny
Penny