Gå till innehåll

bra tänkt där…

motorvägen var avstängd pga regnandet. optimisten Linda hoppades på solsken, eller åtminstone uppehåll... hehe... hade jag fel eller hade jag fel... men men, det är bara att gilla läget 😉

det finns inget dåligt väder, bara...
det finns inget dåligt väder, bara...

träningen i sig gick fint. Izzie var på hugget, likaså Penny. har kommit på lite kluringar för att jobba på tempot i avslutningar, är så glad att Penny ställer upp och hjälper mig att hetsa Izzie... hihi
körde även lite vittring och de var precis som jag ville ha dem, klipper pinnen direkt när hon hittar rätt och vänder upp mot mig i fin galopp. min fina Izzie!!

tyvärr hoppade Penny över lydnadshindret då det låg på 50 cm, hon har nog inte hoppat så högt på flera år. i rallyn är hopphöjden 40 cm. ser att hon är öm, men har försökt ge henne lite massage ikväll för att lösa upp spänningarna. får hoppas att det går över snabbt. håll tummarna för det!