Gå till innehåll

vårkänslor?

det svänger snabbt. igår snöade det och man fick en vinterkänsla, idag visar sig solen från sin bästa sida. snön är borta och det var nästan så att man fick lite vårkänslor. kan ju hoppas att gårdagen var årets vinter och att våren är på gång. lite tveksam till det, men hoppet finns ju alltid. jag hade ifs igår tänkt att åka ut till Revinge och försöka få lite snöbilder till årets julkort. japp, du läste rätt, man måste ju passa på, för vi har verkligen inte snö här som ligger.  nåväl, det blev en promenad på Revinge på snöfria marker. klagar inte, för jag njöt av att höra gladans tjutande och känna solens strålar i ögonen.

här är lite bilder från dagens tur.

Penny och Izzie vid ladan
Penny och Izzie vid ladan
Gladan, var ca 30 m ifrån den så det blev en bild på håll.
Gladan som var ca 30 m ifrån den så det blev en bild på håll.
Penny
Penny
Izzie
Izzie
Izzie
Izzie
Penny
Penny
Izzie
Izzie