Gå till innehåll

Det gäller att ha koll på pengarna!

Penny
Penny

För en tid sen var Penny rejält magsjuk. Inte någon ”riktig” magsjuka, misstänkte det var magkatarr. Inget hjälpte Penny och hon både spydde och bajsade blod. Jag hade stenkoll på henne och kolla hennes allmäntillstånd som tex kroppstemperatur och slemhinnor,allt sånt var bra vilket gjorde att vi inte åkte till veterinären. Självklart var hon i detta läget var hon inte ensam en sekund då vi behövde ha koll. En morgon efter dessa tuffa dagar kräktes hon återigen. Jag gick dit för att se om det var något blod, hittade bara en droppe. Däremot såg jag något som såg ut spagetti. Kollade genast upp om någon hade gett henne spagetti, det hade ingen. Då kom tankarna på att detta kunde vara mask, spolmask.

In till Kronans apotek och köpte avmaskningsmedel (Axilur) till bägge hundarna. På vägen dit ringde jag en kompis vars hundar mina hundar har träffat en del och berätta om läget, hon beslöt sig också för att avmaska. När jag var inne på Kronans så kostade avmaskningsmedlet över 400 kr. Jag tyckte det lät mycket, men då jag ville ha avmaskning NU så bara betalade jag.

Redan efter första avmaskningen blev Penny bättre och började sakta men säkert bli sig själv igen. Tack och lov!

Häromdagen var jag inom det ”riktiga” apoteket. Av ren nyfiken började jag kolla vad de tog för Axilur. Det visade sig för exakt samma dos och förpackning skulle jag där betalt ca 300kr, mot Kronans pris på 400 kr.

Alltså är Kronans apotek 25% DYRARE än Apoteket!! Ni kan ju gissa vart jag ska köpa nästa omgång Axilur…

Heja apoteket!!
Heja apoteket!!