Gå till innehåll

perspektiv…

valparna har visserligen blivit mer rörliga nu. det är fortfarande en vinglig gång, inte direkt till deras fördel när det gäller att föreviga dem. så istället lekte jag lite med perspektivet då de tokmätta låg och sov.

normalt perspektiv
"normalt" perspektiv
annat perspektiv
annat perspektiv
Ruter tog det hela med ro och sov på annan plats
Ruter tog det hela med ro och sov på annan plats
ser ni alla fyra?
ser ni alla fyra?

idag kom även valparna in på beardisklubbens valphänvisning. Izzie får nog jobba på att få lite fler titlar, Yikes har ju så tokmånga! titlarna är egentligen rätt oväsentligt. det viktigaste är mentaliteten och att de är friska. har haft förmånen att ha Yikes boende här hos mig när matte Anneli har varit iväg. han är väldigt lik Izzie i många avseende, tex lika galen i att bära i saker, lika positiv och glad mm. jag hoppas verkligen dessa positiva egenskaper som jag gillar förstärks. tycker de kompletterar varandra bra och jag hoppas att dessa godingar till valpar ska bli positiva, glada, stabila beardisar fulla av energi!

Mer info om valparna: http://millieville.com/valpar.php

1 reaktion på ”perspektiv…

  1. Anneli Dahl

    Så söta oavsett perspektiv!
    Kanske tur att jag skickat in om Yikes Svenska, Danska och Finska championat så det skrivits ihop till Nordiskt, annars hade det inte fått plats... 😉

Kommentarer inaktiverade.