Gå till innehåll

börjar det bli monstervalpar nu?

Tycker det har hänt mycket det senaste dygnet. Nu mellan två matningar så började valparna leka med varandra, var så himla gulligt att se! När jag nu ikväll skulle byta tidningspapper och fällar hos dem var de genast framme och skulle undersöka vad som hände. Det var absolut inte lika lugnt som det har varit tidigare. De hann kissa på de nya tidningar innan jag ens hann lägga ut fällen.

Den minst suddiga bilden idag...
Den minst suddiga bilden idag...
Lugnet före stormen?
Lugnet före stormen?
Liv i luckan!
Lekfullt!

De känns betydligt mer aktiva detta sista dygn, så jag antar att den berömda friden är slut nu. Även om det innebär mer jobb för oss tvåbeningar så är det ju skoj att se utveckling och sen deras personlighet.

Jag lovade en bild på den uggla som Anneli hade gjort till valpar. Ni ska få något ännu bättre; en film där Strimman leker med ugglan och sen lite syskonbus. I nuläget är det hon och Mac som har intresserat sig för leksaker/föremål.

Mer info om valparna: http://millieville.com/valpar.php

3 reaktioner på ”börjar det bli monstervalpar nu?

  1. Pingback: Millieville – bloggen! » Blog Archive » nyfiken i en strut…

Kommentarer inaktiverade.