Gå till innehåll

Pennys dag idag (och valparna tre veckor)

Idag var det Pennys dag idag... Det har varit en massa tjafs om dessa valpar, tycker Penny. Idag kom nämligen en av hennes stora favoriter Fia hit tillsammans med Pennys syster Jonna. När jag berättade för Penny att hon skulle få träffa Fia, bokstavligen flög hon ned från soffan och kastade sig till ytterdörren och undrade varför vi inte hade gått... Pennys glädje var obeskrivligt stor när hon träffade på Fia. Jonna var skoj att hälsa på, men Fia var helt klart huvudattraktionen! Så härligt att se Penny så här lycklig.

Jag förevigade Penny och Jonna givetvis, men hade glömt att ändra inställningarna från fotograferingen inomhus. Resultatet blev vita, tomma bilder 🙁 Jag hoppas att det kommer fler chanser att föreviga systrarna. Här är en bild som Fia har tagit på Jonna igår i deras trädgård.

Jonna
Jonna

Medan systrarna hängde i trädgården, hängde Fia och jag i valplådan. Jag passade på att utnyttja Fia till att hjälpa mig att fotografera valparna nu på deras treveckorsdag.

Blizz
Blizz
Jill
Jill
Mac
Mac
Ruter
Ruter
Stella
Stella
Strimman
Strimman

TUSEN TACK FIA för en härlig dag!! Jag hoppas att du kommer hit fler gånger och leker med valparna 😀 Efter ett antal misslyckande lekbilder byttes pocketkameran ut mot systemkameran med ett ljuskänsligt objektiv. Tycker resultatet blev lite bättre.

Ännu mera filtbus
Ännu mera filtbus
Valpbus
Valpbus
Valpbus
Valpbus
Ruter försöker sova... gick sådär...
Ruter försöker sova... gick sådär...

 

Mer info om valparna: http://millieville.com/valpar.php