Gå till innehåll

dan före dan…

Imorgon är valparna åtta veckor. Helt obegripligt, ÅTTA VECKOR?!! Fattar ärligt talat inte vart tiden har tagit ivägen, någon måste ha lurat mig på ett par veckor. Minst.

Nu ikväll, det är ju skönt att man inte är ute i sista minuter och behöver stänga av mobiler, mail mm för att hinna bli klar, har det sista slutförts. I bokhandeln idag hittade jag äntligen en pärm lämplig för valpboken som jag hade tänkt göra. I valpboken står lite mer personliga saker om ens egen hund, medan i valpkompendiet är mer allmänna råd. Det blev även en sväng inom Teba, de har en sån härlig personal att det är bara en glädjekick att komma dit. På Teba köptes selarna, det blev den nya uppdaterade y-selen från Hurtta. Det var verkligen inte lätt att välja rätt storlek, får hoppas att det blir bra nu 🙂

Valpbok
Valpbok
Valpkompendium
Valpkompendium
Selarna
Selarna

Ikväll har jag även kramat om Ruter lite extra. Det är dags för honom min lilla plutt, han är dock störst i kullen, att flytta hemifrån imorgon. Storebror Hobbe kommer också med, ska bli spännande att se mötet med hans lillebror.

Jag känner mig trygg i att samtliga valpar har fått fina, kärleksfulla familjer som kommer låta dessa valpar bli en älskad familjemedlem. Jag hoppas så klart med att valpköparna hör av sig i med- som motgång, man vill ju veta hur det går.

Hela gänget!
Känns som detta var igår...