Gå till innehåll

Bra start på året

Long time no see.... Det har gått alldeles för länge sen jag bloggade sist.  Av olika anledningar har det bara inte blivit av, trist då jag egentligen tycker det är roligt att blogga. Ska försöka bättra mig igen på denna front.

2o15 var ett innehållsrikt år på många olika sätt. Då årslistorna inte är klara låter jag bli att göra någon slags sammanfattning av det. Årets riktiga stora höjdpunkt var ju så klart att Izzie, med Yikes som pappa, blev stolt mamma till sex ljuvliga valpar. Dessa valpar, dessa valpar.... fångade mitt hjärta verkligen. Så oerhört lika de var i sina teckningar, svarta med små vita tecken. Jag kan skriva spaltmeter om dessa valpar, men nöjer mig med att skriva att de har fått världens bästa hem och jag är glad över att ha fin kontakt med dem. Vi har hittills haft två valpträffar, men det är redan planer för fler under 2016.

Valpträffen i juli, valparna 3 månader gamla
Valpträff i november
Valpträff i november, valparna 7 månader gamla

Nyår var lugn, tack och lov. Lilly hörde någon raket, men ingen rädslereaktion där. Hon var mest övertygad att någon knackade på dörren och undrade varför vi inte öppnade... Penny sov sig igenom nyår och Izzie tiggde godis eller tuggade på ben. Mycket lugnt och skönt, precis såsom vi önskade.
För min egen del innebär slutet av året att jag däckades av feber och är fortfarande tokförkyld, men det ska nog snart gå över.

Årets första dagar har gett många positiva tecken. Gårdagen började med att vi såg en stor fin älg.

Älgen på långt håll
Älgen på långt håll

Efter det åkte jag och hundarna till min barndomskompis Lina och hennes härliga familj! Lina bor så fantastiskt fint ute på landet, precis så ska jag bo när jag blir stor med 😀 Fast jag skippar nog stallet med hästar, för det blir för svårt att hinna med utöver allt annat.

Vi gick en promenad med hundarna, sen blev det stalltjänst. Härlig nostalgi att strö spån, bära hö och hänga under tiden. Tusen tack Lina för denna dag och hjälpen idag!

På hundpromenaden
På hundpromenaden
Izzie njuter av snön
Izzie njuter av snön
Penny gick all in då det gäller att kolla höet
Penny gick all in då det gäller att kolla höet
Hopphästarna!
Hopphästarna!
Islänningarna!
Islänningarna!
Några tog paus i stallet, medan andra jobbade vidare
Några tog paus i stallet, medan andra jobbade vidare
Skönt att komma in i stugvärmen efter stalltjänsten, tyckte Penny!
Skönt att komma in i stugvärmen efter stalltjänsten, tyckte Penny!

Jag har fått ett par fina erbjudande, som jag har tackat ja till. Mer om detta kommer senare, året 2016 har verkligen börjat bra och jag hoppas att det fortsätter så här fint.