Gå till innehåll

Ett bra köp!

Då jag råutfodrar mina hundar och reser en del har jag varit i behov av någon slags kylbox för att kunna förvara hundarnas mat. Frågan blev högst aktuell för ett par månader sedan då vi skulle tävla hela helgen med övernattning och varmt väder var utlovat.

Jag ville ha en kylbox som inte var allt för stor och klumpig. Den hade bara varit tung och jobbig att bära, vilket hade inneburit att jag inte hade använt den. Sedan ville jag kunna ansluta den till vägguttag då maten skulle förvaras kallt för att inte bli dålig. Helst skulle den inte kosta multum heller. Denna kombination var inte den lättaste. Jag letade mycket och länge på nätet. Till slut hittade hittade jag en på Clas Ohlssons.

Det var en liten kylbox på 8 liter som man i bilen kunde ansluta till cigarettuttaget och med konverter kunde den även pluggas in i vägguttaget. Jag tyckte det blev en del pengar ca 600 kr för det hela, men jag slog till ändå!

Nu har jag använt den ett antal gånger och är så himla nöjd! Nog ett av mina bättre köp. Den är lätt att bära med sig då den har axelband, maten till hundarna får plats för en weekend. Den håller kylan bra, även om den inte är ansluten till någon strömkälla.

Helt klart en produkt som jag kan rekommendera om du är på jakt efter en mindre kylväska.