Gå till innehåll

ibland är det enkla det svåra

Jag har inte känt mig bekväm på hur jag ska gå i fotgående med Izzie i alla svängar för att det ska bli ett fint flyt för oss båda. Izzie trycker på betydligt mer än vad Penny och Millie har någonsin gjort, därmed har jag inte känt mig riktigt bekväm i framförallt vänstersvängarna med Izzie, de har blivit halvdana som jag ser det. Igår med träningen med Linda pratade vi återigenom detta och helt plötsligt fick jag en liten idé på hur jag skulle gå istället. Testade ett par gånger och ÄNTLIGEN kom känslan och flytet lite tillbaks!! Så himla lättad!  Nu måste jag klura på hur jag ska gå lite mer exakt för att ge en riktig tydlighet när det bara är sväng eller om det är en halt. Det kommer säkert att ge sig, nu när det stora klivet är taget.

På gårdagsträningen pratade vi lite om olika delmoment vad fokus nu ska läggas på Izz då hon troligtvis inte kommer att tävla på ett bra tag. Det känns märkligt att inte lägga upp träning direkt för någon tävling, men detta kommer nog bara vara en nyttig erfarenhet för oss och i synnerhet mig.

Jag har en idé om hur jag ska öka bakdelskontrollen som jag håller på att testa och se om det kan hjälpa Izzie att förstå ännu mer att hon har en bakdel. Linda fick se detta och hon lät inte helt oäven på min idé, återstår och se om hur resultatet blir som jag hoppas. Återkommer om detta mer sen.

Träningen igår kväll kändes bra. Tittar ut nu och undrar om hur rolig träningen kommer att bli i dag när det är grått och trist. Nåja, det finns tydligen inga dåliga väder, bara dåliga kläder – sägs det…

Izzie
Izzie