Gå till innehåll

härlig känsla!

hade ett planeringsmöte inför den stundande mästerskapshelgen i juni (bearded collieklubben) idag. när vi var klara såg jag hur snöade. tvekade för en sekund och tänkte, ska jag verkligen träna i detta väder? nästa sekund, klart som sjutton att jag ska träna! Izzie var på. gjorde ett par rutskick och hon sprang som en klocka in, sökte sig mot bakre mitten de två skick som jag gjorde (från olika håll till rutan). så jäkla nöjd att jag beslöt mig för att inte göra fler skick. körde ett par apporteringar med och det verkar lossna en del då jag tittar på att tempot ska vara samma ut som in. jag avslutade med att köra projekt bakdelskontroll, idag gick det inte alls. Izzie var så laddad att hon hade bara godis i hjärnan här. nåja, man kan inte vara bäst på allt... hihi...

Rutan!
sån här attityd vill jag ha på rutan!

2 reaktioner på ”härlig känsla!

  1. Linda

    Härligt!!!!!
    Kul att hon börjar sätta fart på vägen tillbaka oxå!!!!
    ÄH, vad då koll på bakdelen, det räcker väl att hon har koll på godishanden 🙂

Kommentarer inaktiverade.