Gå till innehåll

ovanlig träningsplats

igår var jag i närheten av en flygplats och tränade. det skulle visa vara en väldigt ovanligt ställe där mycket oväntat hände, fast sånt är ju en bara bra träning. det var inte långt till en av landningsbanorna så vi hörde på starter och landningar. jisses vad ett flygplan kan låta när det sätter igång motorerna! det var många annorlunda ljud, men märkte inte mycket reaktioner på Izzie - snarare på mig. haha

vi körde igenom treans moment och det var en fin känsla på många av dem, börjar kännas nu som hon äntligen börjar bli genomarbetad här. testade att för första gången att göra en fullständig inkallning med ställande. Izzie var så himla go. när hon hade stannat ville hon på studs vända 180 grader tillbaks mot utgångspositionen. jag fick hejda en mycket förvånad Izzie, men det var inga problem att fortsätta till mig. tror allt jag får lägga in att vi träna en liten paus innan hon får rusa tillbaks och ta belöningen. 🙂

ska helt klart åka och träna på fler annorlunda ställen, det är väldigt nyttigt. jag som förare måste bli okänslig när oväntade saker händer, det är minst lika viktigt som hunden. för att vi påverkar våra hundar väldigt mycket, det är det väl ingen som tvivlar på.