Gå till innehåll

Nöjd med dagen, mindre nöjd med kvällen

Idag hade jag valt att ta ledigt, vilken flax jag hade: superfint väder hela dagen! Förmiddagen bestod mest att vila, efter lunch startade aktiviteterna. Först lite träning med Izzie, fick lite kvitton på en del saker som jag måste ta tag i. Får klura lite på vilken som är bästa strategi. Överlag är jag nöjd med träningen, de felen som hon gjorde var inga jätteallvarliga utan det är mer jag som petar i detaljerna... Vill ju att det ska bli så bra som möjligt.

Finfint väder för lydnadsträning, Izzie är redo!
Finfint väder för lydnadsträning, Izzie är redo!

Efter träningen tog jag i en del saker som behövdes göras och som en ren bonus tvättade jag bilen. Kände mig oerhört duktig. Väl hemma satte jag igång och planerade årets tomater och gurkor, fick lite blodad tand efter förra året. Då jag är så otroligt effektiv blev jag klar med vårbruket samma dag som det sattes igång 😉

Vårbruket fixat!
Vårbruket fixat!

Nu ikväll fick jag ett tragiskt besked. En av de duktigaste beardisarna till att valla, som jag har sett, hade tragiskt gått bort genom en olycka. Är så glad att jag fick möjligheten att träffa Mirk (Talraz Supertramp), han var en sån härlig hund. Här är en bild från 2010 då vi hade lite skoj i fårhagen. Lider med och tänker så på ägaren Jackie och uppfödaren Liz som med all rätt är i chock efter detta.

Jag & Mirk i Yorkshire
Jag & Mirk i Yorkshire